PowerPoint ontwerpideeën

PowerPoint ontwerpideeën

Met PowerPoint Designer maak je in geen tijd professioneel ogende presentaties met knappe dia’s. PowerPoint Designer genereert automatisch per dia ontwerpideeën die je met één klik kan toepassen. De ontwerpideeën gaan zelfs zo ver dat er bij opsommingen automatisch passende pictogrammen kunnen geplaatst worden.

Onderstaande, niet opgemaakte, slides (links) werden automatisch omgezet in een opgemaakte variant (rechts).

PowerPoint Designer is (nog) niet aanwezig in PowerPoint 2016 of PowerPoint 2019. Je kan er echter probleemloos gebruik van maken via PowerPoint binnen Office 365 (online en offline). In de screencast onderaan dit artikel wordt het gebruik via de online versie van PowerPoint gedemonstreerd.

‘Ontwerpideeën’, die het beste resultaat geven wanneer je werkt met de in PowerPoint ingebouwde sjablonen, vind je volledig rechts in de tab ‘Ontwerp(en)’.  Afhankelijk van de versie zal de knop ‘Ontwerpideeën’ of ‘Designer’ weergegeven worden.

In onderstaande screencast van 2 minuten wordt gedemonstreerd hoe je aan de slag gaat met de PowerPoint ontwerpideeën binnen PowerPoint Designer. 

2 Comments

  • Miet Timmers says:

    14 oktober 2020 at 10:35

    Interessant. Wil dit dan zeggen dat we de Odisee-template niet altijd moeten gebruiken?

  • Lysbeth Jans says:

    21 oktober 2020 at 12:56

    Dankjewel! Ik heb net met veel meer plezier een powerpointpresentatie gemaakt.

Leave a reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *