Het ICTO-team biedt 2 e-courses aan om enerzijds (nieuwe) docenten en anderzijds nieuwe studenten snel, efficiënt en actief kennis te laten maken met de belangrijkste onderwijstechnologieën en platformen die gebruikt worden bij Odisee. Deze technologieën spelen een grote rol in het aanbieden en volgen van hedendaags onderwijs. 

De docentencursus is heel relevant voor personeel – ook voor personeel dat reeds langer in dienst is – en kennis wil maken met een bepaalde onderwijstechnologie. 

Aarzel zeker ook niet om (specifieke hoofdstukken van) de studentencursus in de kijker te zetten bij je studenten, wanneer je bepaalde dingen verwacht in een technologie waarmee ze nog niet vertrouwd zijn.

Het doel van de e-courses is studenten en docenten op een actieve manier te laten kennismaken met onderwijstoepassingen van Odisee waarbij toelichting en oefeningen worden afgewisseld in een vrij te kiezen tempo en volgorde. De cursussen kunnen zonder aanmelden doorlopen worden, maar het heeft zeker een meerwaarde om aan te melden. Daarna wordt je voortgang immers automatisch bijgehouden en kan je zelf gemakkelijk zien wat je reeds doorgenomen hebt en wat niet. Registreren en aanmelden kan vanaf dit academiejaar nu nog veel vlotter met je Odisee-account (ook wanneer je eerder al met je Odisee-account registreerde).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *